name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
بررسی تغییرات اسیدهای چرب در طی مراحل تکامل اولیه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
the statue of electronic publish :
ساری:کارشناسی ارشد (دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده علوم دامی و شیلات)؛ 1390.
creator’s description :
دانشجو: فیروزه حسینی؛ استاد راهنما: حسین اورجی؛ اساتید مشاور: ابوالقاسم اسماعیلی، اسماعیلی ملا
the creators :
اسماعيلي، ابوالقاسم
(The consolatory )
اورجی, حسین
(guide )
حسینی, فیروزه
(researcher)
subject :
ماهی سفید
,
ماهیها -- دریای خزر
,
ماهیها -- ایران -- پرورش و تکثیر
language :
Farsi
the relevant digital sources :
مشاهده منبع
Number Of Pages:
79
type :
text
base :
پایان نامه های فارسی و عربی مشکل دار
note :
abstract :
1.تهیه اسپرم و تخمک از مولدین ماهی سفید دریای خزر:در این تحقیق تخمک ها و اسپرم ها از مولدین ماهی سفید دریای خزر (1 مولده ماده و 3 مولد نر) که در فصل تخمریزی وارد رودخانه هراز واقع در شهرستان تنکابن میگردند تهیه می شود و پس از لقاح به انکوباتور سس گرین منتقل شده و سه تا چهار روز را در آن می گذرانند و سپس به مجتمع شهید رجایی ساری منتقل و انکوباسیون تا مرحله ی تخم گشایی در این مرکز در انکوباتور ویس هشت لیتری صورت می گیرد.2. بررسی تغییرات اسید چرب در طی مراحل تکامل جنینی : به منظور بررسی تغییرات اسیدهای چرب طی مراحل جنینی نمونه هایی از تخم قبل از لقاح، تخم لقاح یافته، تخم قبل از تخم گشایی و تخم چشم زده تهیه می گردد. لازم به توضیح است که نمونه برداری از تخم های مربوط به یک مولد ماده صورت می گیرد. نمونه برداری در هریک از مراحل مختلف تکامل تخم در 3 تکرار می باشد.3. ذخیره سازی لاروها و تغذیه آن ها با جیره های آزمایشی مورد نظر :هـمچنین جهت بررسی روند تغیــیرات اسید چـرب در طـی دوره ی لاروی از 10 عدد یونولیت برای پرورش لارو ماهی سفید استفاده می کنیم. تراکم ذخیره سازی لاروها در هر تانک 40 قطعه لارو به ازای هر لیتر می باشد.حجم آبگیری در همه ی یونولیت ها 12 لیتر می باشد. برای این مرحله 4 تیمار در نظر گرفته شده است.تیمار اول: لاروها از زمان آغاز تغذیه ی فعال با غذای زنده (ناپلیوس آرتمیا) تغذیه می شوند(تیمار شاهد).تیمار دوم: لاروها از زمان آغاز تغذیه ی فعال با غذای دستی بیومار تغذیه می شوند.تیمار سوم: :لاروهایی که در این دوره با غذای دستی بیومار به همراه ناپلیوس آرتمیا تغذیه می شوند.تیمار چهارم:لاروهایی که در طی دوره تغذیه نمی شوند. تغذیه لاروها در به صورت نامحدود صورت می گیرد و لاروهای تیمار سوم از غذای بیومار به اندازه ی 50 درصد از وزن غذای در نظر گرفته شده برای تیمار دوم و از غذای زنده نیز به میزان 50 درصد میزان غذای در نظر گرفته شده برای تیمار اول تغذیه می شوند و غذای زنده و دستی بیومار همزمان به لاروها عرضه نمی شوند. درطی دوره ی پرورش، درجه حرارت آب و اکسیژن محلول به صورت روزانه و pH آب بصورت هفتگی اندازه گیری میشوند. شاخص های رشد توسط نمونه گیری 20 قطعه لارو از هر تانک در فواصل هر 2 هفته یکبار اندازه گیری می شوند. درپایان هفته چهارم (روز 28) تمام لاروهای موجود در تانک بیومتری می گردند. شاخص های رشد شامل میزان افزایش وزن بدن، میانگین رشد روزانه، ضریب رشد ویژه، شاخص وضعیت و درصد بازماندگی می باشند. 4. بررسی تغییرات اسید چرب در طی مراحل تکامل لاروی :برای آنالیز اسید چرب در طی مراحل لاروی از لاروهـای دارای کیـسه ی زرده، لاروهـایی که تغـذیه فعال را شروع کرده اند، لاروهای 1هفته پس از آغاز تغذیه فعال، لاروهای 2هفته پس از آغاز تغذیه فعال ، لاروهای 3 هفته پس از آغاز تغذیه فعال ،نمونه برداری می شود. نمونه برداری از لاروها برای آنالیز اسید چرب در 3 تکرار می باشد. آنالیز اسیدهای چرب مطابق روش لی پیج وروی (Lipage & Roy,1986) و با استفاده از گاز کروماتوگراف صورت می گیرد. 5. آنالیز آماری :آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار spss( ویرایش هفده ) صورت می گیرد.نتایج بدست آمده با استفاده از آنالیز واریانس یکطرفه ( One way Anova ) تجزیه و تحلیل می شوند. برای تعیین همگنی واریانس ها از آزمون Leven statisticاستفاده میشود و درصورت ناهمگنی واریانس ها از تست Non parametric))استفاده می شود و مقایسه میانگین تیمارها به کمک آزمون چند دامنه ای دانکن صورت می گیرد و وجود و عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح 5% تعیین می گردد.
source type :
پایان نامه های الکترونیکی
form :
electronic
audience :
general
خروجی ها:
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
مشخصات مختصر فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully