name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
سررشته معاملات. توجيهات و مقررات. توجيهات. صرف. مصارف شام زوار و افطاري و سحري و شام کارکنان توسط آستان قدس
the statue of electronic publish :
۱۲۵۹-۱۲۶۰
subject :
کارکنان
,
مشاغل
,
اکثر صفحات
,
۱،۷
,
دربان
,
هزینه ها
,
گندم
,
۲،۳،۵
,
موقوفات
,
دفتر توجیهات
,
مجموعه
,
اجرت
,
تغذیه
,
شیشه
,
چغندر
,
برنج
,
روشنایی
,
زعفران
,
گوشت
,
کربلایی، محمد علی بن محمد رحیم، دربان باشی کشیک دوم
,
نذورات
,
خادم
,
حاجی ملا محمد حسین، ناظر مطبخ
,
کشیک های پنج گانه
,
اعتضادالتولیه شریف حسینی، حاجی میرزا ابوالحسن بن محمد حسین، سرکشیک پنجم
,
کشیک خانه
,
روغن چراغ
,
هیمه
,
شربت خانه
,
موذن
,
۵،۷،۹
,
خادم باشی
,
۳،۱۳
,
۷،۸،۱۹
,
۱،۳،۵
,
۱،۶،۱۱
,
زوار
,
۲،۳،۷
,
سقاخانه
,
سرکشیک
,
۶،۸،۱۳
,
۱۸،۱۹
,
۲،۷،۱۱
,
۱۳،۱۴
,
۲۸-۱
,
حافظ حرم
,
۳،۱۳،۱۸
,
۱،۳،۶
,
حمالی
,
۱،۵،۶
,
پیه گداخته
,
۱،۷،۱۱
,
تنباکو
,
فلفل
,
تامین موادغذایی
,
۱،۵،۷
,
غذاها
,
دارچین
,
ماست
,
سبزی
,
لوبیا
,
روغن زرد
,
خربزه
,
تخم مرغ
,
سرکه
,
نخود لپه
,
پنیر
,
پیاز
,
الو بخارا
,
کرباس
,
کباب
,
افشره
,
شیره
,
ریشه جوز
,
شیر بز
,
مربای بالنگ
,
افطاری
,
سحری
,
زردک
,
میخک
,
هیزم شکن
,
باقلا
,
ادویه
,
۳،۶،۷
,
۱،۳،۱۳
,
انگور
,
۱۳،۱۸،۱۹
,
کفشبان
,
حلوا
,
کربلایی، زین العابدین بیگ بن حسین، تحویلدار
,
شیره انگور
,
به زرد
,
قورمه
,
فراش کشیک پنجم
,
دربان کشیک پنجم
,
۳،۱۳،۲۸
,
کربلایی، محمد اسماعیل بن ابراهیم، دربان باشی کشیک پنجم
,
۱۹،۲۶
,
زنبیرکش
,
بادمجان
,
حق عشریه
,
کف مشعل
,
۳،۶،۱۱
,
۱،۹،۱۱
,
موسوی، میرزا محمد ابراهیم بن حسن، فراش باشی کشیک پنجم
,
رضوی، میرزا محمد حسین بن محمد بدیع، خادم باشی کشیک پنجم
,
۳،۶،۱۳
,
۱،۱۱،۱۵
,
۳،۸،۲۱
,
۳،۸،۲۰
,
۱۲۶۰-۱۲۵۹ق
,
ارد سفید
,
۱،۱۸،۲۱
,
شش انداز
,
۱۹،۲۲،۲۳
,
رمضان
language :
Farsi
the request of source
مشخصات کامل فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully