name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
تغذيه صحيح خانواده در اسلام
the statue of electronic publish :
قم:هدي: انديشه زرين, ۱۳۹۰
creator’s description :
شيدا فروغي
the creators :
فروغي، شيدا، ۱۳۳۸ -
(writer )
subject :
تغذیه -- جنبههای مذهبی -- اسلام
,
تغذیه -- احادیث
Digital Object Identifier:
۲۹۷ /۴۸۵ ف ۶۱۶ ت
the relevant digital sources :
مشاهده منبع
the request of source
registration number :
۱۱۷۰۶۱۲۴
the code of the manintanence site :
۱۱
ISBN:
978-964-2759-51-4
type :
base :
پایگاه کتابهای چاپی(فهرست مطالب)
note :
مشخصات ظاهری:صفحات:۱۳۹ ص , خط:
source type :
printed book
form :
electronic
audience :
general
خروجی ها:
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
the table of the contents :
مقدمه
اهمیت تغذیهی سالم
فرهنگ مصرف صحیح مواد غذایی
شیوه نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال
ظروف مناسب جهت خوردن و آشامیدن و پخت غذا
بهداشت مواد غذایی و آشپزخانه
آداب نوشیدن و غذا خوردن از دیدگاه اسلام
کم خوردن غذا
تنها خوردن غذا
خوردن غذا به صورت دسته جمعی
غذا دادن به مردم
غذا خوردن در برابر دیگران
پر خوری
پرهیز از غذا خوردن
سفارش به خوردن شام
تأثیر تغذیه بر روی خلق و خو و اخلاق
صبحانه
آداب خوردن و نحوهی صحیح نگه داری نان
ناهار و شام
کته چلو
گوشت و شیوه نگه دار
ماهی و شیوه نگه داری
مرغ و شیوه نگه داری
غذاها و خواص آنها
باقلاپلو با گوشت
زرشک پلو با مرغ
سبزی پلو و ماهی
خورش قورمه سبزی
حلیم بادمجان
آبگوشت یا دیزی
خورش قیمه
لوبیا پلو
عدس پلو
خورش بادمجان
خورش کرفس
خورش آلو
آلبالو پلو
خورش فسنجان
خوراک لوبیا سبز با نخود سبز
نگه داری هویج در فریزر
خورش به
ماش پلو
ماکارونی
بورانی اسفناج
بورانی لبو
ماست و خیار
آب دوغ خیار
سالاد گوجه خیار پیاز
سالاد کاهو
خورش کدو
خوراک کدو حلوایی
خوراک کدو سبز و عدس
آشها
کوکوها
ترشیها
نوشیدنیها
آجیلهای سنتی و مقوی ایرانی 106
میوهها
غذاهای سنتی و ارزش غذایی بالا
غذاهای آماده یا فست فودها
روغنها
کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب میبیند
نقطهی دود انواع روغنها
شیوه های برای کاهش مصرف روغن
نقش تغذیه در زندگی
سازگاری و عدم سازگاری مواد خوراکی
خوردنیهای ممنوعه و زیان آور
منابع 137
مشخصات مختصر فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully