name :
*
last name :
*
email :
*
*
mobile phone number :
telephone number :
address :
message :
*
CAPTCHA :
*
*
sending
rejection
جهت پیگیری مشکلات درخواست ها، امانت دیجیتال و کاربری کتابخانه دیجیتال
روی آیکون گفتگوی آنلاین در صفحه اصلی وبسایت کلیک کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود
نشانی: مشهد، حرم مطهر، کتابخانه مرکزی
صندوق پستی: 177-91735
دورنگار: 32220845 - 051
تماس با واحد فنی و پشتیبانی نرم افزار:32243287 - 051 ساعت پاسخگویی : 7.30 الی 12:30
پست الکترونیک: digital@library.razavi.ir
از :
{0}
email :
{1}
mobile phone number :
{2}
telephone number :
{3}
Aaddress :
{4}
text :
{5}
کاربرگرامی
در حال حاضر امکان پاسخگویی آنلاین به شما وجود ندارد
خواهشمند است پیامهای خود را از طریق فرم
ارتباط با ما
و یا در صورتی که پرسش تخصصی داشتید از طریق فرم
پرسش از کتابدار
مطرح نمائید
باتشکر
body,td,th { font-family: Tahoma; } از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی، دسترسی به اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع برای تمامی کاربران (عضو و غیرعضو) میسر می باشد. به علاوه امکان مطالعه و تورق تعداد قابل توجهی از منابع وجود دارد. در عین حال چنانچه مایل به دریافت فایل باشید، پس از ثبت نام از طریق خدمات تحویل مدرک که از ابتدای وقت اداری شنبه 7:30 تا پایان وقت اداری چهارشنبه 12:30 فعال است، می توانید طبق تقسیم بندی ذیل، منبع مورد نظر خود را درخواست نمایند. * سیاست واگذاری منابع با توجه به قانون حق مولف و قوانین داخلی سازمان تعیین گردیده است. منبع اطلاعاتی تعداد صفحات قابل ارائه تعرفه قابل پرداخت نسخه های چاپی 20 صفحه 350 ریال (یک صفحه) کتابهای لاتین با نظر کارشناس (متغیر) 350 ریال (یک صفحه) کتابهای زبان عربی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتابهای چاپی قبل از سال1320شمسی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب چاپ سنگی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) کتب خطی تمام صفحات 350 ریال (یک صفحه) پایان نامه 20 صفحه اول 1500 ریال (یک صفحه) عکس نسخه نمایشی با نظر کارشناس (متغیر) سند تمام صفحات با نظر کارشناس (متغیر)
در صورتیکه عضو سایت هستید برای ثبت پرسش ضروری است ابتدا وارد سیستم شوید .در غیر اینصورت لطفا ابتدا فرم ثبت نام در سایت را تکمیل و سپس اقدام به ثبت پرسش نمائید.
لطفا منتظر بمانید ...
Home
Contact Us
FAQ
advanced search
entry
registration
کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی
D
igital
L
ibrary of
A
stan-e
Q
uds-e
R
azavi
Search By
all cases
Title
writer
subject
explanations
درخواست امانت دیجیتال
درخواست مقاله
فروشگاه انلاین
Organizational Sharing
Digital Source Grant
Resource Download
guide
the average of the points:
your point :
points numbers :
0
Title:
تاثیر عصاره انگور (Vitis vinifea) بر آنزیم های گوارشی و بافت شناسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
creator’s description :
زهره مهری نخی ...[و دیگران]
the creators :
مهری نخی, زهره
(writer )
احمدی فر, احسان
(writer )
شیخ زاده, نجمه
(writer )
شهریاری مقدم, محسن
(writer )
subject :
کپور ماهیان
,
انگور -- ایران -- کشت و اصلاح
,
بیماریهای گوارشي
language :
Farsi
the relevant digital sources :
مشاهده منبع
Number Of Pages:
12
type :
text
base :
مقاله های الکترونیکی فارسی و عربی
note :
منشا مقاله: مجله منابع طبیعی ایران، دوره 73، شماره 2، پایی 1399، صفحات 340-329
abstract :
امروزه جایگزینی عصارههای گیاهی بهجای نگهدارندههای شیمیایی در جیره غذایی آبزیان مورد توجه قرارگرفته است که این امرر موجر کراه اثرات سوء ناشی از مصرف نگهدارندههای شیمیایی شده است. در این پژوه ، تأثیر عصاره هسته انگور سیاه بر بافت شناسی روده و کبرد و آنرزی های گوارشی کپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. پودر عصاره هسته انگور به مقدار 03 گرم در کیلوگرم به جیره غذایی پایه اضافه شد و در پایان دوره آزمای ، آنزی های گوارشی شامل لیپاز، آمیالز و تریپسین در آنها اندازهگیری شد. ه چنرین ماهیران تشرری و روده و کبرد آنهرا تثبیرت و مطالعات بافتشناسی روی آنها انجام شد. نتایج نشان داد کره از میران آنرزی هرای گوارشری مختلر،، تنهرا آنرزی لیپراز نسربت بره تیمرار شراهد )protein mg/U 30/3±03/1 )افزای معنیداری )protein mg/U 13/3±76/1 )نشان می دهد. مطالعه بافت شناسری روده و کبرد نیرز نشران داد، جیره تیمار اثر منفی بر ساختار طبیعی این بافتها ایجاد نمی کند. همچنین، نسبت ارتفاع ویلی به فاصله بین دو ویلی مجاور در قسمت پایره ای در ماهیان تیمار شده )33/3±03/16 میکرومتر( نسبت به گروه شاهد )33/3±61/17 میکرومتر( کمی بیشتر شد، اما تفاوت معنری داری نشران نرداد. تعداد سلولهای گابلت نیز در ماهیان گروه شاهد )16/3±33/0 )نسبت به ماهیان تیمار شده )11/3±33/0)کمی بیشتر بود. با ایرن وجرود تفراوت معنیداری مشاهده نشد. مطالعه مورفومتریک کبد نیز نشران دهنرده افرزای معنری دار قطرر سرلول هرا ی کبردی در گرروه تیمرار )17/3±31/10 میکرومتر( در مقایسه با گروه شاهد )10/3±01/10 میکرومتر( بود. به طور کلی با توجه به نتایج بدست آمده از افزای فعالیرت آنرزی گوارشری و ساختار طبیعی کبد و روده میتوان بیان نمود که عصاره دانه انگور یک افزودنی مفید برای به کارگیری در جیره کپور معمولی است.
source type :
Electronic article
form :
electronic
audience :
general
خروجی ها:
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
مشخصات مختصر فراداده
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
It was registered successfully