کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
خصوصيات و کاربردهاي هيدروکلوئيدها در مواد غذايي و دارويي ژلاتين، کتيرا...
نویسنده:
مصباحي، غلامرضا، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11496059
تکنولوژي اکستروژن در صنايع غذايي: اصول توليد مواد غذايي با استفاده از اسکتروژن... و غذاي کودک
نویسنده:
فرحناکي، عسگر، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11561582
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,256,740

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.