کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
تکنولوژي توليد انواع سوسيس، کالباس و همبرگر، کنترل کيفيت و استانداردهاي لازم
نویسنده:
موحد، سارا، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: سروا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11475480
علم گوشت
عنوان :
نویسنده:
موحد، سارا، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: آبنگاه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11676883
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,599,512

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.