کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 7
تکنولوژي توليد بيسکويت کوکي و کراکر
نویسنده:
منلي، دانکن، ‎1938 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11462826
علوم و فناوري شکلات
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: دانشگاه تبريز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111180574
روش‌هاي آزمون رئولوژي گندم، آرد و خمير
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111137958
تکنولوژي فرآورده‌هاي ماکاروني
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523302
تکنولوژي توليد بيسکويت کوکي و کراکر
نویسنده:
منلي، دانکن، ‎1938 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11462826
تکنولوژي فرآورده‌هاي غلات
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني تبريز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11550896
تکنولوژي فرآورده‌هاي ماکاروني
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523302
  • تعداد رکورد ها : 7

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.