کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
ميکروبيولوژي شير و فرآورده‌هاي لبني
نویسنده:
نجف نجفي، مسعود، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: پژوهش توس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11427476
نگهداري ميوه‌ها و سبزي‌ها در اتمسفر کنترل شده
نویسنده:
دانشگاه بيرجند
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: تيهو,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11544897
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,416,804

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.