کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
کاربرد کامپيوتر در صنايع غذايي
نویسنده:
رضايي، عباسعلي، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: آواي مسيح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497352
ميکروبيولوژي مواد غذايي مدرن: جي ـ ‎۲۰۰۳
نویسنده:
جي، جيمز مانرو، ‎1927 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2348142
ميکروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي (‎۲۰۰۵)
نویسنده:
جي، جيمز مانرو، ‎1927 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش ؟]
ميکروبيولوژي مواد غذايي مدرن (جي)
نویسنده:
جي، جيمز مانرو، ‎1927 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11518907
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,371,196

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .