کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
ميکروبيولوژي و ايمونولوژي
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
QR‎ 46‎ /م‎95 1382
فراوري‌هاي نوين در صنعت مواد غذايي؛ اثرات آن بر ويژگي‌هاي رئولوژيکي و عملکردي
نویسنده:
محبي، محبت، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230079
ماشين‌هاي صنايع غذايي رشته‌ي صنايع غذايي گروه تحصيلي کشاورزي زمينه‌ي کشاورزي شاخه‌ي آموزش فني و حرفه‌اي
نویسنده:
محبي، محبت، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت چاپ و نشر کتابهاي درسي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111017159
ميکروبيولوژي و ايمونولوژي
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
QR‎ 46‎ /م‎95 1382
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,289,779

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.