کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

Search
  To Search the Exact Phrase, Put the Phrase in the Double Quotes (“”). Like “History of Iran”
selection of all   
  • تعداد رکورد ها : 5
بهداشت و بازرسي انواع گوشت و فرآورده‌هاي خام دامي، شامل: ارزش غذايي، ويژگي‌ها، بسته‌بندي...
writer :
کشتکار، محمد، ‎1347 -
the statue of electronic publish :
تهران: پرتو واقعه: دانش‌نگار,
source type :
printed book
registration number :
RA‎ 601‎ /ک‎5‎ب‎9
بهداشت فرآورده هاي شيلاتي
writer :
کشتکار، محمد، ‎1347 -
the statue of electronic publish :
تهران: پرتو واقعه,
source type :
printed book
MadrakNo:
توصيه‌هاي بهداشتي فرآورده‌هاي خام دامي: شير، تخم‌مرغ، عسل و ...
writer :
کشتکار، محمد، ‎1347 -
the statue of electronic publish :
اصفهان: پارس ايليا,
source type :
printed book
registration number :
11690270
توصيه‌هاي بهداشتي انواع گوشت قرمز: گوشت (گاو و گوسفند، چرخ کرده، شتر، شترمرغ)
writer :
کشتکار، محمد، ‎1347 -
the statue of electronic publish :
اصفهان: پارس ايليا,
source type :
printed book
registration number :
11690269
توصيه‌هاي بهداشتي انواع گوشت سفيد: گوشت (مرغ، بوقلمون، بلدرچين، ماهي، ميگو، کنسرو و خاويار)
writer :
کشتکار، محمد، ‎1347 -
the statue of electronic publish :
اصفهان: پارس ايليا,
source type :
printed book
registration number :
11690268
  • تعداد رکورد ها : 5

Total number of metadata

0

Number of Digital Resources

194,228,591

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.