کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
شير و فراورده‌هاي آن
نویسنده:
جعفري، محمد مهدي، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
رشت: دانش پذير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
SF‎ 251‎ /ج‎9‎ش‎9
غذا اصول و روشهاي نگهداري مواد غذايي تندرستي بيماري
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2297266
شير و فراورده‌هاي آن
نویسنده:
جعفري، محمد مهدي، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
رشت: دانش پذير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11406569
غذا اصول و روشهاي نگهداري مواد غذايي تندرستي بيماري
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2297266
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.