کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
تکنولوژي توليد قند
نویسنده:
معتمدزادگان، علي، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
آمل: شمال پايدار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22124351
اصول طراحي کارخانه‌هاي مواد غذايي
نویسنده:
اسماعيل‌زاده کناري، رضا، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي: دانش‌پذير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22115907
روشهاي غير حرارتي نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
489319
پروتئين‌هاي دانه روغني کلزا (روش‌هاي توليد و ويژگي‌ها)
نویسنده:
معتمدزادگان، علي، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
ساري: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111181364
سنجش پروتئين: مباني و روش‌هاي اندازه‌گيري
نویسنده:
معتمدزادگان، علي، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11818835
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.