کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 10
اصول رعايت بهداشت در واحدهاي صنايع غذايي
نویسنده:
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 373/6‎ /م‎6‎الف‎6
فناوري فرآوري فرآورده‌هاي جانبي مرکبات
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11344219
عمليات واحد در فرآوري محصولات کشاورزي
نویسنده:
سينگ
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
999288
روشهاي غير حرارتي نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
489319
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
642979
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11696182
مدل‌سازي فرايندهاي غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: سناباد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎370/5‎ /ت‎9‎م‎4 1386
مدل‌سازي فرايندهاي غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: سناباد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎370/5‎ /ت‎9‎م‎4 1386
ميکروبيولوژي غذايي مدرن: جي ‎۲۰۰۵
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11519990
غني‌سازي آرد گندم: دستورالعمل فني و کاربردي غني‌سازي و فرمولاسيون
نویسنده:
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11518423
  • تعداد رکورد ها : 10

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,427,908

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.