کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 8
اصول بهداشت مواد غذايي
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11300475
علوم و صنايع گوشت
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2140586
استانداردهاي بين‌المللي در مديريت ايمني غذا
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه تحقيقات شيلات ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11563176
بهداشت گوشت
نویسنده:
خانقاهي ابيانه، حميد، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11549164
اصول بهداشت مواد غذايي
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11300475
علوم و صنايع گوشت
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2140586
ايمني غذا با رويکرد ويتامين‌ها، مواد معدني، افزودني‌ها و تقلبات
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آبزيان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11581255
بهداشت گوشت
نویسنده:
خانقاهي ابيانه، حميد، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11549164
  • تعداد رکورد ها : 8

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,427,908

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.