کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 8
آب پنير و مصارف آن
نویسنده:
حکمتي، مجيد، ‎1311 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: انستيتو خواربار و تغذيه ايران، اداره آموزش تغذيه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11510260
راهنماي استفاده از افزودني‌هاي مواد غذايي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي، مرکز انتشارات علمي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3947177
آلودگيهاي مواد غذايي سال چهارم دبيرستان آموزش فني صنايع غذايي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: وزارت آموزش و پرورش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11299155
آزمايشگاه ميکروبيولوژي مواد غذايي سال چهارم دبستان آموزش فني صنايع غذايي
نویسنده:
ايران. وزارت آموزش و پرورش
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت آموزش و پرورش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11299160
مقدمه‌اي بر تخميرهاي غذايي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي، مرکزانتشارات علمي,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
149430
مباني بيوتکنولوژي و ميکروب‌شناسي صنعتي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي، مرکز انتشارات علمي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2059017
ميکروبيولوژي شير
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، مؤسسه انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
228321
پيشگيري عفونتها و مسموميت‌هاي عفوني غذائي: کنترل بهداشتي صنايع غذايي و تجزيه باکتريولژيک توليدات آنها
نویسنده:
مسل، ديويد الکساندر آنتونيوس
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: کتابخانه مرکزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11350076
  • تعداد رکورد ها : 8

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,371,196

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.