کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 8
آزمونهاي شير و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
کريم، گيتي، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11501633
روش بررسي اپيدميولژيک مسموميت‌هاي غذايي
نویسنده:
صباغيان، حسين، ‎1314 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، دانشکده بهداشت و موسسه تحقيقات بهداشتي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11494325
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
کريم، گيتي، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11352189
شير و کيفيت آن
نویسنده:
دانشگاه تهران. موسسه انتشارات و چاپ
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
317261
شير و بهداشت همگاني
نویسنده:
فرخنده، عباس، ‎1310 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
411905
آزمونهاي ميکروبي مواد غذائي
نویسنده:
کريم، گيتي، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1183692
روش بررسي اپيدميولژيک مسموميت‌هاي غذايي
نویسنده:
صباغيان، حسين، ‎1314 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، دانشکده بهداشت و موسسه تحقيقات بهداشتي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11494325
بهداشت و فناوري شير
نویسنده:
کريم، گيتي، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، مؤسسه انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11581283
  • تعداد رکورد ها : 8

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,584,676

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.