کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 8
صنايع غذائي سنتي ايران (حلوا ارده)
نویسنده:
آذر، مهين، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[کرج]: موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي: اتحاديه صنف حلواساز عصار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
4110379
مجموعه مقالات چهارمين کنگره تغذيه‌ايران: امنيت غذا و تغذيه از علم تا عمل
نویسنده:
ايران. وزارت کشاورزي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني تهران، دانشکده بهداشت,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11283909
چرا حلقه‌هاي کيفيت
نویسنده:
آذر، مهين، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
728877
خواص سبزيها و ميوه‌ها
نویسنده:
آذر، مهين، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1185093
مجموعه مقالات چهارمين کنگره تغذيه‌ايران: امنيت غذا و تغذيه از علم تا عمل
نویسنده:
ايران. وزارت کشاورزي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني تهران، دانشکده بهداشت,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11283909
چرا حلقه‌هاي کيفيت
نویسنده:
آذر، مهين، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
728877
خواص سبزيها و ميوه‌ها
نویسنده:
آذر، مهين، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1185093
رنگ در مواد غذائي
نویسنده:
آذر، مهين، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
انستيتو خواربار و تغذيه ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11753284
  • تعداد رکورد ها : 8

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,599,512

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.