کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
چربيها و روغنها در تغديه انسان گزارش اجلاس مشورتي سازمان خواربار ملل متحد و ...
نویسنده:
سازمان جهاني بهداشت
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11283333
چکيده‌نامه علوم و صنايع غذايي ايران
نویسنده:
زندي، پروين، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2062036
علوم غذايي از ديدگاه شيميائي
نویسنده:
فاکس، برايان آنتوني
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
232919
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.