کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
توليد و بسته‌بندي انواع ترشي، شور و فراورده‌هاي تخميري
نویسنده:
نيکخواه، مهدي، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22220132
نگهداري مواد غذايي در سردخانه
نویسنده:
قنبرزاده، بابک، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111114572
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,541,009

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.