کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 1
ارزيابي خواص مهندسي محصولات کشاورزي، دامي و مواد غذايي (با رويکرد کاربردي و عملي)
نویسنده:
گلزاريان، محمود رضا، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111220765
  • تعداد رکورد ها : 1

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,269,484

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.