کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
توصيه‌هاي بهداشتي فرآورده‌هاي خام دامي: شير، تخم‌مرغ، عسل و ...
نویسنده:
کشتکار، محمد، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: پارس ايليا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11690270
توصيه‌هاي بهداشتي انواع گوشت قرمز: گوشت (گاو و گوسفند، چرخ کرده، شتر، شترمرغ)
نویسنده:
کشتکار، محمد، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: پارس ايليا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11690269
توصيه‌هاي بهداشتي انواع گوشت سفيد: گوشت (مرغ، بوقلمون، بلدرچين، ماهي، ميگو، کنسرو و خاويار)
نویسنده:
کشتکار، محمد، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: پارس ايليا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11690268
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,584,676

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

All Rights Reserved for Astan Quds Razavi.