کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 1
ترکيبات مواد غذايي خام، پخته و فرآيند شده
نویسنده:
بلورچي، سيمين‌دخت (واقفي)، ‎1314 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو علوم تغذيه و صنايع غذايي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11604677
  • تعداد رکورد ها : 1

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .