کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 13
مواد غذايي را چگونه سالم نگهداري کنيم؟
نویسنده:
جهاد سازندگي. معاونت ترويج و مشارکت مردمي
وضعیت نشر الکترونیکی :
[اصفهان]: مرکز نشر و تصوير جهاد سازندگي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11411814
آلودگيهاي باکتريايي و قارچي مواد غذايي
نویسنده:
مهدي‌زاده، مهرانگيز
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: ارکان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
472610
غذاي انسان (زندگي و مرگ مواد غذايي)
نویسنده:
صبور اردوبادي، احمد، ‎1302 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: هدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
235460
بهداشت مواد غذايي (ايمني و کنترل خطرات)
نویسنده:
ملايي، جلال‌الدين، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: خانيران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111172740
بهداشت و ايمني مواد غذايي (آنچه بايد بدانيم)
نویسنده:
اکرمي مهاجري، فاطمه
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آثار سبحان: ياررس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22208153
اهميت باکتريهاي سرماگرا در فساد موادغذايي
نویسنده:
محسن زاده، محمد، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، دانشکده دامپزشکي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111002314
روش‌هاي نگهداري غذاها، ميوه‌ها و سبزي‌ها
نویسنده:
چتري، شهربانو، ‎1346 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سفير اردهال,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11819282
مواد غذايي را چگونه سالم نگهداري کنيم؟
نویسنده:
جهاد سازندگي. معاونت ترويج و مشارکت مردمي
وضعیت نشر الکترونیکی :
[اصفهان]: مرکز نشر و تصوير جهاد سازندگي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11411814
  • تعداد رکورد ها : 13

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,967,071

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .