کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 8
رساله مختصري است از طبخ ايراني و فرنگي و شيريني‌پزي: بانضمام جدول مقايسه اوزان و ترتيب اقسام خوراکيهاي چهار فصل و ...
نویسنده:
ريشارخان، يوسف، 1868 - ‎1935م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مولف,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11440892
فناوري نان مسطح
نویسنده:
داهي، محمدرضا، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2336036
غذاهاي ملل
نویسنده:
جعفري، سوگل، ‎1360 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات ‎۳۶۰ درجه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230545
آشپزباشي: غذاهاي فرنگي
نویسنده:
حسين‌نيا، الهام، ‎1363 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: آئينه بهار: سعيد نوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11690367
انواع غذاهاي فرنگي
نویسنده:
ياري، روح‌انگيز، ‎1339 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آلما,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11683289
رساله مختصري است از طبخ ايراني و فرنگي و شيريني‌پزي: بانضمام جدول مقايسه اوزان و ترتيب اقسام خوراکيهاي چهار فصل و ...
نویسنده:
ريشارخان، يوسف، 1868 - ‎1935م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مولف,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11440892
فناوري نان مسطح
نویسنده:
داهي، محمدرضا، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2336036
غذاهاي فرنگي
نویسنده:
لدني، پوراندخت، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: زهره‌وند,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11733124
  • تعداد رکورد ها : 8

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,040,826

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .