کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 85
ميکروب‌شناسي تشخيصي مواد غذايي
نویسنده:
قاسميان صفايي، حاجيه
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: کنکاش: دانشگاه علوم پزشکي اصفهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11439822
اصول تکنولوژي نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
فاطمي، حسن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11438551
تکنولوژي هردل
نویسنده:
جعفري، مجتبي، ‎1339 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11429936
اصول خشک کردن مواد غذايي و محصولات کشاورزي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 371/5‎ ت‎9‎خ‎5 1385
انتقال گرما و محصولات غذايي
نویسنده:
حميدي، علي‌اصغر، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
دانشگاه آزاد اسلامي، مرکز انتشارات علمي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3947614
اصول تبديل و نگهداري ميوه‌ها و سبزيها
نویسنده:
هولدزورث
وضعیت نشر الکترونیکی :
[شهر کرد]: دانشگاه شهرکرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3947026
معجزه‌ي تغذيه صحيح
نویسنده:
پروين، نرگس، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: هدف صالحين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
RA‎ 784‎ /پ‎4‎م‎6
بهداشت مواد غذايي
نویسنده:
فرج زاده آلان، داود، ‎1337-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نور دانش: دانشگاه علوم پزشکي بقيه الله (عج)، مرکز چاپ و نشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
QR‎ 115‎ /ف‎33‎ب‎9 1382
ميکروبيولوژي مواد غذايي
نویسنده:
کريم، گيتي، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11352189
  • تعداد رکورد ها : 85

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,967,071

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .