کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
شناخت ساختار پروتئيني پنير
نویسنده:
اميني‌فر، مهرناز، ‎1360 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سازمان جهاددانشگاهي تهران، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111208037
بررسي اثر افزودن پروتئين کنجاله سويا بر روي پنير سفيد فراپالايشي
نویسنده:
قاسم‌سلطاني ممتاز، مريم، ‎1365 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آرنا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111175678
مسائل صنعت پنير
نویسنده:
مک‌سوييني، پي. ال. اچ.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111021035
راهنماي رفع مشکلات توليد پنير
نویسنده:
مک‌سوييني، پي. ال. اچ.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11854119
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,804,463

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .