کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 1
صورت مخارج و مصارف کارخانه‌هاي آستان قدس براي تهيه شام و نهار خدام و زوار در ماه ربيع‌الثاني
زبان :
فارسی
نوع منبع :
سند
موضوع :
کارکنان , مشاغل , دربان , هزینه ها , صفاری , تغذیه , برنج , زرشک , زعفران , گلاب , گوشت , فقرا , خادم , کشیک های پنج گانه , دفتر روزنامچه , روغن چراغ , 5-‎1 , فراش , زوار , حمالی , کربلایی، حاجی محمد علی بن محمد رحیم، دربان باشی کشیک دوم , ‎1280ق , تنباکو , فلفل , تامین موادغذایی , غذاها , دارچین , زیره , ماست , سبزی , روغن زرد , خربزه , تخم مرغ , سکنجبین , سرکه , نخود لپه , ابغوره , پنیر , پیاز , الو بخارا , لیمو , کباب , لوبیا سفید , سفره شوی , بالنگ , هیزم شکن , مربا , حلوا , شریف حسینی، میرزا محمد علی بن محمد حسین، تحویلدار , شیره انگور , کوفته , عبده محمد تقی رضوی (مهر‎1244) , رضوی، میرزا محمد تقی بن میرزا ابوالقاسم، مشرف کارخانه خادمی و زواری , خادم ملتزم , قصاب , ملا حسن علی بن غلام رضا، امین کارخانه زواری , کربلایی، ملا علی اکبر، دربان مطبخ زواری , ترشی , عبده حسن علی (مهر‎1275) , موسوی، میرا سید صفی بن ابوالحسن خان، ناظر مطبخ خدام , ملا حسن، قاضی , عرق دارچین , بادناجن , صفی موسوی (مهر‎1270)
شماره ثبت:
25421
  • تعداد رکورد ها : 1

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,783,484

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .