کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)
نویسنده:
عابدي، بهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرج: دانشگاه تهران (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی),
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
8
منابع دیجیتالی :
واکنش ده رقم هلو و ده رقم شلیل به سفیدک پودری
نویسنده:
خباز جلفائي, حسين, 1348 -
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
شماره ثبت:
13
منابع دیجیتالی :

تعداد کل فراداده ها

3,307,448

تعداد منبع دیجیتال

172,871,065

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .