کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2015
اصول بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
پخته‌خواري يک عادت مرگ‌آور باعث همه بيماريها
نویسنده:
آوانسيان
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
129304
غذا و چربي‌ها
نویسنده:
سالک، محمود، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر پيدايش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11214465
سيستم تجزيه و تحليل و کنترل نقاط بحراني (Haccp )
نویسنده:
رستگار، شهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: موثقي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11207310
غذا و ويتامين‌ها
نویسنده:
سالک، محمود، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيدايش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3015920
...منتخب الخواص در دانستن آثار اطعمه و اشربه...
نویسنده:
مردوخ، محمد، 1256 - ‎1354.
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11166537
معجزه خوراکي‌ها
نویسنده:
جان‌زاده، علي، ‎1318 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: جانزاده,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11154784
ادويه‌ها و چاشني‌هاي غذايي
نویسنده:
چوپانکاره، شهناز، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: جاودان خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
452912
الغذاء و عمليه الهضم
نویسنده:
فارد، بريان
وضعیت نشر الکترونیکی :
بيروت: دارالهدي,
زبان :
عربی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11154115
گياهان دارويي و غذاهاي ضد پيري
نویسنده:
فروزين، طهمورث، ‎1308 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علوي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
518849
  • تعداد رکورد ها : 2015

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,804,463

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .