کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 9
راهنماي خريد مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11512907
تکنولوژي فراورده‌هاي خميري
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11444782
کمپوتها و کنسروها
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11269832
روشهاي منجمد کردن مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مؤسسه کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11209738
اصول فراوري و نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230078
مرباها و مارمالادها
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111192887
راهنماي خريد مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11512907
تکنولوژي فراورده‌هاي خميري
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11444782
روشهاي منجمد کردن مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مؤسسه کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11209738
  • تعداد رکورد ها : 9
logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .