کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
نویسنده:
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129883
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
نویسنده:
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129883
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,870,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .