کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
عوامل موثر بر کیفیت نهایی قارچ دکمه ای خشک شده در ایران
نویسنده:
عبادي، زهرا
زبان :
فارسي
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
9
منابع دیجیتالی :
فرهنگنامه ماه مبارک رمضان
نویسنده:
بصيري، عليرضا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سازمان تبليغات اسلامي. شرکت چاپ و نشر بين‌الملل,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11847061
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,864,317

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .