کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 85
ميکروبيولوژي غذايي کاربردي و آزمايشگاهي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11547602
ماندگاري مواد غذايي
نویسنده:
من، دومينيک
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11534441
علم و تکنولوژي مواد غذائي
نویسنده:
پايک، ماگنوس
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: دانشگاه آذرآبادگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11539397
اصول تبديل و نگهداري محصولات کشاورزي
نویسنده:
زرين کاوياني، کيانوش
وضعیت نشر الکترونیکی :
ايلام: دانشگاه ايلام,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11522967
مديريت فرايندهاي نظافت و ضد عفوني در صنايع غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11522278
  • تعداد رکورد ها : 85

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,967,071

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .