کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 10
راهنماي عملي و کاربردي گيلاس (کاشت، داشت و برداشت)
نویسنده:
گنجي مقدم، ابراهيم، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: آواي مسيح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11501128
راهنماي پايه‌هاي درختان ميوه (سيب، گلابي، گيلاس و آلو)
نویسنده:
ورسيم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: آواي مسيح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22130096
ميوه‌هاي ريز (انگور، توت فرنگي، کيوي فروت، تمشک، ...)
نویسنده:
جليلي مرندي، رسول
وضعیت نشر الکترونیکی :
آذربايجان غربي: جهاد دانشگاهي، واحد اروميه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
SB‎ 381‎ /ج‎8‎م‎9
راهنماي علمي و کاربردي گيلاس (کاشت، داشت و برداشت )
نویسنده:
پيرمراديان، محسن، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش ؟]
پرورش ميوه‌هاي مناطق معتدله
نویسنده:
شيرزاد، حبيب، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اروميه: جهاد دانشگاهي واحد آ - غ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523271
ميوه‌هاي ريز (انگور، توت فرنگي، کيوي فروت، تمشک، ...)
نویسنده:
جهاد دانشگاهي. واحد اروميه
وضعیت نشر الکترونیکی :
آذربايجان غربي: جهاد دانشگاهي، واحد اروميه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
4535477
ميوه‌کاري
نویسنده:
جليلي مرندي، رسول
وضعیت نشر الکترونیکی :
اروميه: جهاد دانشگاهي، واحد آذربايجان غربي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11670764
منابع دیجیتالی :
راهنماي پرورش درختان ميوه (ميوه‌هاي معتدله و ريز)
نویسنده:
کوثري‌نسب، مرتضي، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
MadrakNo:
پرورش ميوه‌هاي مناطق معتدله
نویسنده:
جليلي مرندي، رسول
وضعیت نشر الکترونیکی :
اروميه: جهاد دانشگاهي واحد آ - غ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523271
  • تعداد رکورد ها : 10

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,075,794

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .