کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 38
راهنماي جامع اجراي سامانه HACCP [اچ. اي. سي. سي. پي] در صنايع غذايي
نویسنده:
جلالي، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: جهاد دانشگاهي واحد اصفهان: دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني اصفهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3950967
راهنماي پياده‌سازي (HACCP (Hazard analysis and critical contrd points
نویسنده:
احمدي، حامد، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: دانش‌پژوهان برين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 537‎ /الف‎3‎ر‎2
تغذيه و بهداشت موادغذايي در خانواده (براساس استاندارد مهارت هاي سالم زيستن): ويژه‌ي رشته مديريت و برنامه‌ريزي خانواده، شاخه‌ي کاردانش
نویسنده:
ايران. وزارت آموزش و پرورش. دفتر آموزش و پرورش کاردانش
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: عابد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
RA‎ 440‎ /پ‎9 4 ،‎3.‎ج
ايمني مواد غذايي براي کارشناسان تغذيه و بهداشت: راهنماي آموزشي ويژه مربيان
نویسنده:
سازمان بهداشت جهاني
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي: شرکت نستله ايران (سهامي خاص),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11596446
اصول مديريت و تصفيه فاضلاب صنايع غذايي
نویسنده:
مسافري، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سازمان حفاظت محيط زيست,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2297661
ميکروبهاي بيماريزا در مواد غذايي و اپيدميولوژي مسموميتهاي غذايي
نویسنده:
دانشگاه تهران. موسسه انتشارات و چاپ
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3382605
سيستم تجزيه و تحليل و کنترل نقاط بحراني (Haccp )
نویسنده:
رستگار، شهرام
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: موثقي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11207310
  • تعداد رکورد ها : 38

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,070,808

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .