کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
صنايع تبديلي طيور
نویسنده:
عبادي، زهرا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي کاربردي وزارت جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11453253
عوامل موثر بر کیفیت نهایی قارچ دکمه ای خشک شده در ایران
نویسنده:
عبادي، زهرا
زبان :
فارسي
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
9
منابع دیجیتالی :
صنايع تبديلي طيور
نویسنده:
عبادي، زهرا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي کاربردي وزارت جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11453253
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,070,808

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .