کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 10
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
نویسنده:
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129883
تغذيه درماني در ديابت
نویسنده:
انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11475482
آلبوم مواد غذايي
نویسنده:
غفارپور، معصومه، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دنياي تغذيه: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11434867
چربيها و روغنها در تغديه انسان گزارش اجلاس مشورتي سازمان خواربار ملل متحد و ...
نویسنده:
سازمان جهاني بهداشت
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11283333
چگونه با ديابت خوب زندگي کنيم
نویسنده:
طالبان، فروغ اعظم، ‎1323 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذائي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11283334
جدول ترکيبات مواد غذايي
نویسنده:
انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11281045
مسائل اساسي در کنترل فقر آهن
نویسنده:
گيلسپي، استوارت، ‎1960 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11195473
ترکيبات سمي طبيعي در مواد غذايي: تشکيل و تغيير در حين فراوري و نگهداري
نویسنده:
قاضي‌زاده، ميترا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129883
تغذيه درماني در ديابت
نویسنده:
انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11475482
آلبوم مواد غذايي
نویسنده:
غفارپور، معصومه، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دنياي تغذيه: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11434867
  • تعداد رکورد ها : 10

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,075,794

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .